Oraşul Şarpelui

Acest text este un pamflet. Trataţi-l ca atare!

18 05 2008. Ştiam de la imensul combatant ezoteric Lorin Fortuna, via DDTV, că asupra Rădăuţilor a căzut de peste 400 de ani un greu blestem. Călăuzit de Societal şi Dumnezeu Titan, celebrul revoluţionar şi inventator al robotului telefonic care dădea ora la 958, a rupt vălul de ignoranţă care orbea vulgul şi a tras un puternic semnal de alarmă că nordul Moldovei a fost brutal şerpelenizat de voievozii care au construit biserici peste biserici. Dintre toate oraşele din nordul Moldovei, cel mai afectat este Rădăuţi. Deşi se spune că de aici vor pleca gorilienii aleşi către satelitul Selena pe o nava care va ateriza cel mai probabil la Hipodrom, deocamdată acest lucru nu este posibil, fiindcă în oraş, mutanţi civilizaţional au instalat un simbol, un marcaj care momentan plasează urbea sub stâpânirea Şarpelui.

Din trei judeţe am convocat rapid toţi experţii în civilizaţii virtuale nemodificate, modificate şi dublu modificate şi am pornit o operaţiune de identificare a simbolului care blochează aterizarea navei spaţiale pe Hipodrom. Am început investigaţiile la grădina zoologică. Rezultatele nu au fost concludente.

Am descoperit că oraşul era în campanie electorală. Ne-am luat după stâlpi şi afişe. Am ajuns la locul unui concert. Acolo erau mulţi şerpilieni, balaurieni, iguaniferi şi un peşte somnilian, dar nu era ce aveam nevoie.

La biserici, chiar şi adventiste, nu avea cum să fie ascuns, ele sub semnul Şarpelui au fost ridicate, deci toate sunt pe faţă.

Unii experţi dotaţi cu comunicare astrală au înaintat ipoteza că Şarpele s-ar putea ascunde în persoane. Am investigat şi această pistă, dar fără rezultate.

Am mers la statuie, unde se adună dubioşi, la Hurmuzachi şi la lagărul pentru solicitanţii de azil politic. Doar tarantulari cimentii şi şobolanieni.

Conform indicaţiilor primite din eter am investigat muzeul, gara şi hipodromul. Rezultatele au fost sub aşteptări.

La un moment dat ne-a atras atenţia un personaj mai mult decât suspect. Acesta agresa verbal o femeie. Era animat de însuşi Bafometos. Din păcate nu ne interesa.

Am apelat la un combatant local. Nume de cod: Voroniuc.

Este cunoscut pentru că a aruncat o scrumieră în lac la un meci cu Steaua. El ne-a dus la o casă care este protejată de Şarpe. Îmbucurător rezultatul, dar tot nu era ce căutam. Noi voiam un şarpe mare, nu mulţi mai mici.

Din aproape în aproape l-am dibuit. În faţa spitalului este instalat simbolul medicinei şi farmaciei. E un şarpe care domină perimetrul. Nu e unul obişnuit, ci tronează trufaş, în timp ce părinţi inconştienţi îşi cresc odraslele la umbra sa. Priviţi-l cât este de perfid!

Despre Rădăuţi, la modul serios, citiţi aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.